Vad gör hackspetten när den hackar? Hål.

BJÖSSEN BLOGGAR!
A classic.
Under kvällen har vi roat oss med en hel del underhållande kvällsaktiviteter som att åka skrana ned för Kallkällebacken. Den senaste timmen har vi spenderat med vår älskade webbcam. Här nedan ser ni endast ett fåtal av resultatet.

"We want you"

"Halebop" (Notera att vi tog bilden med våra egna tår, en fotograf gör allt för att fånga The moment)

"Skalman 1"

"Skalman 2"

"Äppelmos"

"Serious face"

"Spöket"

Och den här döpte vi inte till något utan vi låter istället bilden tala för sig själv.

You know who.

BJÖSSEN BLOGGAR!
Bjössens årliga blogginlägg. Ungefär.
För tillfället sitter vi hemma hos mig, R, och lanar Harry Potter och Hemligheternas kammare på Playstation 1. Eftersom att vi tyvärr inte har något minneskort till spelet (och det inte heller går att få tag på något så antikt) måste vi klara allt i en och samma spelomgång, då kändes det riktigt passande med ett Harry Potter lan.
Men mitt i allt spelande lyckades strömmen stängas av, mitt fel, så vi var tvungen att spela om hela skiten. Till mitt försvar frågar jag tyst för mig själv "Vem fan sätter en strömavbrytare på en oskyldig lampknapp?".

Jag, E, tar över tangentbordet efter ett antal omgångar med misslyckade fånga-pixi-gnomer-försök. Och sedan måste jag ju bara tillägga att man blev GANSKA less när R stänger av strömmen mitt i alltihopa, men sånt är livet! Nu har vi iallafall (lägg märke till att klockan är 20 i 5) lyckats komma ikapp och förbi. Tvek på att vi klarar ut spelet innan vi somnar men kanske!

Vi bloggar för lite, totally medvetna. Det är R:s fel. LIKSOM, vem skrev de senaste 5 inläggen? Inte R iallafall. Fast... Hon ÄR bättre än mig på Harry... Ibland.

Monster är vår bästa vän.


RSS 2.0