Kolla bajs

E här. R vara tillbaka från Egypten, jag vara glad över detta, hon inte. Jag förstå henne, Egypten verkar dumt inte.

Jag får prata dålig sverige om jag vilja, det vara faktiskt kul.

Hahah, det är fan svårt, man måste tänka efter för att inte skriva korrekt! Jag är som trött, fast ändå inte. Imorgon kommer jag inte kunna sova fast jag har sovmorgon hela veckan, börjar elva. Helt värdelöst att just DENNA vecka ska det ränna gubbar här och riva ut vår toalett. Om dom inte gör det i tystnad kan dom ju räkna med ett morgontrött, ilsket, morgonrocksbärande monster. Som rivs.

Peace out.


Kom hem, vi börjar oooom igen, här är det varmt, där ute äääär det så kallt

E här.

E är hungrig. E vill ha mat. E vill sova. E vill inte ha matteprov idag. E vill stoppa upp fysiken i någons ***.
 

E saknar sin R.

Mycket.


G är en fin bokstav.



Guten tag. E här. Som tänkte blogga om sin julgran. Eller inte. Det är facinerande att vi i snitt har 3 freaking besökare per dag, TROTS att vi aldrig bloggar! You hang in there, folks! Ibland lönar det sig ju. Som idag. Och om ni vill ha mer regelbunden läsning av mig, glöm för all del inte att kolla in www.somekindofpeace.blogg.se. Där tar jag fram min seriösare sida ibland. Inte alltid. Och om ni vill ha ren och skär underhållning, kolla in www.gudrundentredje.blogg.se. Mycket poetisk blogg. På sitt vis.

R den lilla jäveln har åkt till Egypten och INTE FAN har hon tagit med sig mig. Bitch. Jag saknar henne nå väldigt redan, trots att vi sågs i onsdags. MEN VAFAN det var sjukt längesen faktiskt. Och inte kommer hon hem förän nästa helg heller. Suck. Dubbelsuck.

Gran. GRANGRANGRANGRAN. Gröngran. Gröna Granar Gör Grekiska Grå Gitarrer Granna. Wow, det var en fin mening. Jag är vass på G-ord tydligen. Hehe, g-punkt. Hehe. G... Godis. Grisar. Gastar. Gummor. Grifflar. Det går att äta, tror jag. Grifflar, alltså. Vet inte...


R bloggar för sällan. Alla som tycker att R bloggar för sällan... Fan en sån grupp ska jag skapa på fejjan! Grupp börjar också på G. För att inte tala om Greta. Och Gustav. Vackra saker på G. Värt att samla på.


R HAR INTE BLOGGAT PÅ EGEN HAND SEN I SEPTEMBER! Biaatch. "Bitch, I love you"

RSS 2.0