Don´t let me go

BJÖSSEN BLOGGAR!

Idag har vi och Greta solat på verandan och varendaen av oss (till och med E) har fått en litenliten bikilinje. Vi döpte även oss tre till "De tre tånaglarna" efter ett litet hörmissförstånd av Greta.

Jag konstaterar högt att jag(R) inte är bra på blogga, och E är mycket bättre. Fast vissa är ju född till stjärnor och andra inte. Kan även tillägga att Bjössen hör till den första gruppen.

Så nu sitter vi här på E´s rum bloggar och lyssnar på dålig musik.
För tillfället:
Erasure - Sucker for love
Ingen låt vi direkt föreslår att lyssna på.
Men nu bytte vi däremot till en superlåt:
Markoolio - Rocka på

För att fylla ut blogginlägget och göra det lite roligt för våra YTTERSTFÅ bloggbesökare bjuder vi på en bild:


"Fan ni rockers kanske e lite coola."


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

BJÖSSEN BLOGGAR!

Och bjuder på en bild på oss + Kaj från Bräntiskampen -09.
E lägger till med skakig röst deen dääär finaa bildeeen.

Dagen har tillbringats lite här och var. Vi besökte bla stan och gjorde lite nödvändiga inköp som skor och smycken. Lite senare har jag (R) lyckats tvinga med E till I20 där vi ska möta upp lite vänner och se på IFK vs Sandåkern.

TYCK SYND OM MIG!!!!!!!!!! JAG TVINGAS SE PÅ TRÅKIG FOTBOLL BLAND MYGG OCH ANNAN SKIT OCH DESSUTOM TOG R JUST MIN SISTA CHOKLADBIT, FÖRUTOM DEN SOM FINNS KVAR DÅ!!! /E

DET VAR INTE DEN SISTA! Mina argument är alldeles för bra så alla måste ge med sig bara! JAG SKA MINSANN FÅ DIG ATT INSE ATT FOTBOLL ÄR KUL OM MAN SÅ FÅR ETT MYGGBETT ELLER TVÅ PÅ KÖPET! JAG ÄLSKAR DIG DET VET DU! ♥

we don't have a song

BJÖSSEN BLOGGAR! Vi sitter där vi alltid sitter, mätta och belåtna efter pizza. Eller, om vi ska vara petnoga, E köpte pizza och R tog. Japp. Men delar man på allt så delar man på allt. Jag väntar mig nu också att jag sak få... PRÖVA DINA SKOR R. Aa juste. Tjänster och gentjänster, vettu. Hihi.

Annars är jag, E, extremt nöjd över mig själv, då jag för första gången i mitt liv lyckats ladda ner en hel film. Och dessutom en film som inte kommit ut på dvd än, näömligen... REMEMBER ME! Och då bjössen är hängivna bioneerds så har vi naturligtvis sett den en gång, och kan intyga att den är grym. Och ikväll blir det då den som går upp på skärmen, snyft.        Ja, den är sorglig....


Har vi berättat om vår fisk? Nej, den heter inte4 GUdrun den tredje, men det är dock en stor uppblåsbar namnlös delfin som just nu fungerar som klädhängare men då vädret blir bättre ska på dubbeldejt med krabban och oss i nydalasjön. Sanningen att säga så vann jag, E den, på skolavslutningsfestivalen, men som jag sa tidigare, allt mitt är ditt osv.

Nä men om vi skulle ta och säga byebye för stunden. Vi hittar tyvärr ingen anständig bild att bjuda på just nu. Later.

So fucking bad

BJÖSSEN BLOGGAR!

Solen håller sig låååångt borta och vi gör vad vi kan för att ha kul ändå, men fattiga som vi är går det frugensvärt dåligt!

Dagens nyhet: ECLIPSE ÄR FRÅN 11 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja, R påpekar att det inte är en nyhet men för mig är det, jag var bombis på att dom skulle sätta 15årsgräns på den! Lycka.

Vi planerar att gå på premiären men det går inte bra att boka, min dator är... Som den är. Minst sagt.

Vi undrar smått vart dagen har tagit vägen, klockan är nu 17 och vi har inte hunnit med mer  än en promenad och jag fixade E´s hår. Det är en stor boll placerad mitt på huvudet och den liknar minst sagt en fralla!






Tell me how am I suppose to live without you?

BJÖSSEN BLOGGAR! Det är R som har fått mig att skriva så varje gång, det hjälps inte! Tvångstankaaaar.

Det är skitväder ute, och vi sitter här och ugglar utan något att göra... Båda vill dock gå på bio ikväll och se den efterlängtade Dear John, men det skramlar ytterst lite när vi skakar på spargrisarna. Illa. Lösa planer på att samla tomburkar som grusas när vi inser att alla inte är lika lyckligt lottade som vi som har S-O-M-M-A-R-L-O-V! 

SÅ här kommer en ytterst vacker bild från skolavslutningen som (tack och lov) var en finare dag än idag.


Together we done so much fun shit in our days

SOMMARLOV!♥

Efter den extremt efterlängtade skolavslutningen for jag och E ner på skolavslutningsfestivalen där vi bla roade oss med:

För att sedan dagen efter klockan 9.00 för att vara exakt, åkte vi till Karins mormors stuga och firade sommerlovet. Där möttes vi av en oerhört mysig liten stuga med en öppenspis och ett sovloft och såklart våra kära vänner Greta, Karin och Jessica. Jag och Greta hann även med att doppa oss två gånger i det rätt så kalla havet. Ja det hände mycket både igår och idag men det är en annan historia.

Bilden ovan är från E´s  blogg eftersom min kamera av någon skum andledning försvunnet. Jag har säkert glömt den någon stanns, typiskt. Lagom till sommarlovet och allt.


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

MYGOD!!!!!

BLOGGEN FYLLDE FAN 1 ÅR IGÅR!!!!!


ALLA SÄGER GRATTIS ELLER SÅ HEMSÖKER VI ER I NATT, JAG SVÄR!!!

Jag har iaf gjort ett fint collage på året som gått med våra olika stilar hehe.



Jag vet, vi ÄR snygga.


BJÖSSEN 4 LIFE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0