Galet

Jag et inte vad min rubrik har med saken att göra, men jag känner mig allmänt virrig så. Nu när reb äntligen bloggat lite kan väl jag också göra det. På söndag drar jag till kroatien och är galet taggad. Idag ska jag vara med på en filminspelning, en kortfilm om ungdomar tror jag. Ska bli spännande, synd att jag inte kan vara med på söndag bara för då hade jag fått en större roll tror jag. Nu vet jag inte så mkt, lär få information på plats. Den 23 har jag namnsdag, som 1000 miljoner andra människor. Jag har ett ickeorgenellt namn om man säger så. Jag är helt okoncentrerad på allt, ska vara där på filmmackapärgrejset kl 3 och innan dess ska jag ha packat till kroatien men jag vet inte om jag fått med ngt för jag bara far omkring. DÅligt. Och mitt rum är en disaster. Som alltid. Igår träffade jag iaf R för första gången på 1000 år, kul kul. Vi va i stugan och spela minigolf och basta och spela guitar hero yeah. JAg vann i minigolfen! Mkt stolt över det.
Sen skulle vi egentligen bada men ballade ur för att det blåste på stranden och idag fick jag höra att det var tur för dom har hittat några randombakterier just i det vattnet som gör att man kan få värsta magsjukan och klådan och gud vet vad. Usch usch.

Har sett Harry Potter, i söndags, med Kaj. Mkt bra, så länge man inte jämför med boken. Roligaste filmen hitills fast typ ändå sorgligast. Stämning vare iaf. Snyft. SKa inte säga ngt för det finns ju fortfarande obegripliga människor där ute som inte tagit sitt förnuft till fånga och läst böckerna. DÅligt.

Det var typ allt, ska bara lägga upp en kuligt bild på nåta av mina favvoskådisar, den är sjukt sköön:



//E

Norskar

Nu har jag kommit hem från kuppen. Sjukt kul önskar att vi hade kunnat stanna där hur länge som helst. Fast bara om vi hade haft riktiga sängar (A)

Sista natten på kuppen bestämde några tjejer ur laget (inklusive mej) för att vara uppe hela natten. Vi hade suttit uppe och spelat kort och snackat till kl var typ 3.
Då vart det lite boring så vi gick och busade på några norskar.
Sen kom det annat lag som också skulle busa de började med att de gick in och tog en madrass med en sovande kille på och bar ut honom till ett annat  'sovrum' sen väckte vi honom, som vart väldigt chockad när han vaknade omringad av typ 15 tjejer. 
Lite senare kom 10 tjejer tillbax och var och en hade en sked full med tonfisk, de smög in i aulan på skolan som var proppfull med sovande norskar. Sen kastade de tonfisken på stackarna som skulle upp 6 samma morgon.

Och vi som hade lyckats hålla oss vakna (jag, Hanna, Emelie, Sofie) somnade tillslut på stengolvet. Fast vi fick bara sova en halv timme för sen skulle vi upp och packa o käka frukost.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Också är jag sjuk...vet inte riktigt vad jag har fått för nån random sjuka. Men jag hoppas jag blir frisk snart (A)

//R


RSS 2.0