I´m mad really bad

Japp då var det dags att ta tag i bloggandet efter en rejäl tillsägning av E.
Idag tillbringades dagen, lyckligtsvis, inte i skolan, utan på fortet. Det var superkul och trots Bumbibjörnarnas underbara placering blev det massor med skratt.

Min Emma är sjuk...♥
Så hon slipper den oerhört taggade fotvandringen som ska ske imorgon. Vandring är oerhört överskattat. Springning är så mycket bättre, jag älskar att springa, man slipper tänka, bara koncentrera sig på löpningen och känslan efter är underbar.


Söta lilla Salem från Sommaren i city, och jag vet att mobilkvallan alltid är den bästa!


Ge mig lite socker, socker, socker

Chena. Undrar som en flundra varför R aldrig bloggar nuförtin... SKÄRPNING KVINNA! Och jag vet, det kom aldrig nån bild på hur blixten ser ut nu, men det koooooooommer, nån dag! Just nu är jag bajsförkyld men försöker trotsa detta faktum allt jag kan. Trots feber och extrema öronsmärtor som lätt kan mäta sig med sjukdomar som digerdöden och kolera. Si si.

Shit, från och med nu när skolan börjat har jag ju bestämt mig för att återgå (hosthosthost) till den nyttiga diet jag åt innan sommarlovet tog sin början. Och det är först nu jag inser hur mycket onyttigt jag ätit de senaste veckorna, sötsuget är ju värre än nånsin! Helt galet, det kliar i hela mig efter en kaka eller två. Läskigt. Men jag ska klara det! Inget godis/läsk/chips/kakor (aa ni fattar) på vardagen åtminstone och såfort jag blir frisk ska det bli späckat träningsschema igen! Önska mig lycka till...

Imorrn blire fortet med klassen, det gillas!

R, jag saknar dig redan pussgurka.


Haha.

What?

What's up umeåå?



Hittade denna awesome bild på min dator, haha. Saknar min gamla kameras förmåga att skapa hollywood-hyn.

En av de skönare kommentarerna från How I met your mother då:
"-When I'm sad, I stop being sad and become awesome instead."

Självklart är det Barney som fällt den. Han gör fan hela den serien! Kom bara och tänka på det för jag såg just detta avsnitt idag... Eller igår? Minne som en guldfisk.

Vem som bloggar? E såklart. Ska snart blogga på gudrundentredje också.

Idag var jag på stan med brudarna ovan plus Jessica. Mycket trevlig vistelse. Vi träffade även Kajsa och Felicia med gäng, länge sen man såg dom flickorna! Jag fick vindruvor av Felicia. Mums.


You and I collide

R här då, det är lite hackig statistik vi har en det kanske beror på vårat hackiga bloggande?
Men med tanke på de miljoner läsare vi har så gör det inte så mycket.
19/8 som sagt skolan börjar snart och det taggas starkt!
Vår skola som jämt bjuder på ständig värme i korridorerna intressanta lektioner godare än godast mat.

Idag vaknade jag av att jag inte blev väckt.
Som om hela min kropp bara låg och väntade på att den skulle bli väckt men väckningen kom aldrig så då vaknade man av sig själv, av att man inte blev väckt. Skumt och orealistiskt. Men det positiva är att när man vaknar av sig själv kan man bara inte somna om, det går inte. Dock är det inte omöjligt har visat ett fåtal gånger att man kan somna om särskilt under skoldagar.

Gammal bild på oss snyggingar när vi steker på beachen♥

No I know why all the trees change in the fall



Hejhej. E som bloggar här. Känner att vi inte haft många nya bilder på bjössen, men här har vi en alldeles färsk, tagen igår av Greta.

Bjössen var förresten på stan idag, tillsammans med några underbara. Det hände inte så mycket egentligen, men vi kan iallafall konstatera att sommarvärmen är borta och har ersatts av HÖSTLUFT. Så jävla kallt, jag tar självmord! Nej, det är klart jag inte gör, men den 18 augusti ska man inte behöva frysa så mycket att man trots jeans och t-shirt bara måste köpa sig en huvtröja annars kanske man fryser ihjäl. Det är inte rätt! Suck. Och om 4 dagar börjar helvetet igen. "tagga". Not so much. Inte ens lite faktiskt... Fyfan.


Vi har också hunnit göra klart blixten, och förlåtförlåt, men vi fotade inte. Inte en enda liten bild... Pinsamt. Hursomhelst blev han SKITSNYGG, mycketmycket bätter än förut! När barnbidraget kommer ska vi också köpa blixtar (om vi hittar några) och lite andra smådetaljer. Det gillas.

Sen såg vi då Last song i måndags, och den var riktigt jävla bra! Tro det eller ej, men Miley Cyrus (hah var tvungen att kolla upp hur hon stavade sitt namn, tur att hon nämns på varenda skvallertidningsomslag) kunde spela någon annan än Hannah Montana!! Jag är i chock. Dessutom gjorde hon det bra. Wow. Den är banne mig sevärd. Haha, somsagt, chockad.

Nä men om man skulle ta och sluta babbla då.


Bara för att min R är så snygg ♥



Think about me and remember I'm alone

BJÖSSEN BLOGGAR! Idag, kära vänner, har bjössen för första gången på länge, haft en riktig bjössendag! Vi satt utanför konsum och stekte, hoppades på att Timba skulle dyka upp (men det gjorde han inte) och sedan gick vi till Bjössen-kullen och stekte lite till. Därefter dök nåra kändisar upp som ville ha våra autografer men vi flydde i en tonad limousine och... Nej okej förlåt då. Nu hittade vi visst på lite. Men det var nästan så.

Hursomhelst, istället cyklade vi med allas vår älskade Blixten till OK Q8, där vi fyndade röd sprayfärg för endast 105 svenska riksdaler! Detta införskaffades naturligtvis genast, och vi var nära på att köpa ett par doftgranar också men bestämde oss för att vänta med det. Så, vi cyklade hem igen och har sedan ägnat eftermiddagen åt att sandpappra Blixten efter bästa förmåga tills våra händer var blodröda. Nivet, blod, svett och tårar är en del av vardagen om man ska leva farligt.

Imorgon fortsätter detta projekt, och då ska vi även försöka få med det på bild, så håll utkik efter en fortsättning!



Blixtens tidigare... Outfits. Numera, bara ett minne blott...



Sorry blame it on me...

THE RETURN OF BJÖSSEN!

Japp det är sant Bjössen is back....det var ett tag sen bloggen var igång och med tanke på att vi har miljontalsläsare för varje dag trots uppehållet är jag förvånad att ingen saknat oss!
Menmen nu är vi tillbaka igen och är snyggare än vanligt! Jo jävlar säger jag bara brännhete brudar bakom datorskärmen.
Tjaa vi sitter och lyssnar på Salem ska snart dra iväg på en filmkväll som taggas fett mycket, sen blire sova hos E ♥
Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Yes en Bjössen-kväll, som på gamla goda tiden....åh nej...blä....

E är så duktig att hon städar rummet nu, dock inte frivilligt.
Jag var nästan tvungen att tvinga ner henne på golvet för att plocka upp alla kläder. Fast det var ju inte riktigt sant då... Nej en nypa salt får man allt ta bloggen med, hur mycket salt avgör ni själv!

Nej men då ska de heta brudarna (och det är tydligen inte bara vi som är heta utan även det SVENSKA VÄDRET ÄR HETT!) väl ta och börja röra oss mot Mattsson och resten av folket.

Feeeeeeeeeeeeeed heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.....


The grass is greener on the other side

Känns ju stabilt med 2 kommentarer på en månad. E här, tillbaks från Portugal och  brunare än nånsin. Och håll käften, jag är fan inte bleeeek! Som vissa påstår...

Jag saknar min R. På lördag får jag äntligen träffa henne igen. Då ska vi fan blogga tillsammans, hundra år sedan ett bjösseninlägg!

Annars då? Jomen nivet, det regnar här men det är galet skönt att få umgås med alla kompisar igen, saknat dom sjukt mycket!

Nått annat jag saknat är alla bra amerikanska tvserier. Hihi.

För att nämna några jävligt bra:

Vänner
2 and 1/2 men
How I met your mother
Sex and the city
Seinfeld

Aa det var några.

Bara en sak innan jag går:

SUIT UP!


RSS 2.0