There´s no time for tears

Skumt, jag sitter hemma hos Emma men Emma är inte hemma...
Hah det rimma.
Hade inget att göra så jag bädda Emmas säng och plockat upp alla hennes kläde + vikt de! Jag är alldeles för snäll!

Nu har E kommit hem och vi har just käkat tårta, mums.
Vi är lite smålyriska ^^
Ska käka här, också.

Men men nu har  vi bättre för oss, hehe.

Someone once told me that you have to choose

Hej.
Har kännt mej allmänt hängig idag med, jag vet inte riktigt vad det är, känns fortfarande som om jag saknat någon/något. Kan det vara Emma? Har faktiskt inte träffat henne på hela dagen och som det ser ut just nu kommer jag inte göra det! :'(
Men imorgon då! Vare sej du vill eller inte Emma!

Hade det sjukt trevligt igår, tack så jätte mkt! Ni vet inte hur mkt ni betyder för mej!♥
Har fortfarande kvar nästan hela min Ben&Jerrys ^^

Idag orkade jag faktiskt ta mej i kragen och gå ut! Ganska stolt sen åkte jag iväg för att handla och fick med mej lite nödvändiga saker hem (A)
Bla handskar, benskydd, sminkborttagning, parfym, huvtröja, sockar M&M´s :D



so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground


GRETA EMMA JESSICA JAG ÄR SÅ SJUKTAVUNDSJUK ATT JAG ÄR GRÖN I FEJSET OCH DET MÅSTE GÖRAS OM DU JAG ÄR MED ANNARS DÖR JAG!


When love takes over

EMMA JAG ÄLSKAR DEJ!

I'm waking up tired

TAGGA IKVÄLL BRUDAR!

Aa, tjejkväll på G och E är här och underhåller er!
Haha, bokstavslek där måste jag säga, ni som ska dit kanske fattar om ni är lika kluriga som jag, hihi.

R, jag tror jag har löst ditt problem, det är klart att det var MIG du saknade igår! Att du ens behövde fundera, dåligt... Hehe.

Jag är aaaaaaaaaaaaastrött. Men nu ska jag snart gå och baka en kladdkaka till ikväll, har inte råd att köpa godis längre, skaffade gratis sms och nu har jag hela... 160 kr kanske att röra mig på fram till den 20 februari. Så äre. Nej juste, jag har ju en trisslott med 10 kr på, det blir sammanalagt 170. Oyes. Men kladdkaka är ju asgott och gratis så det blir nog bra. Och tjockt om jag käkar upp den själv hahah.

Bra låt är:
Glad (acoustic) med Tyler Hilton, tydligen ett soundtrack från One tree Hill som jag aldrig följt, men låten är iaf fin.'


Knocking on heavens door

Hello!
Sitter och försöker plugga in kemiläxan, det går inte så bra.. Men jag ska försöka höja mitt betyg, så det är bara att kämpa på!
Känns som om jag saknar nått men jag kan inte komma på vad, om det ens är ett substantiv jag saknar.
Nycklar(skulle inte vara första gången de är borta), böcker? Vad vet jag, en känsla kanske, känner mej konstig, halv på nått sätt?

Länge sen sixten var här! Hahah kanske är han jag saknar, nej.
Hahah värme glass, stekarbrills, sandstrand, vatten, sol, kompisar, varm omfamning, sommarkänslorna. Saknar. Fast inte riktigt ändå, ja jag känner mej helt konstig och saknar fortfarande nått som jag inte kan sätta fingret på vad det är!


I don´t wanna live a life without you

Våran låt (eller?)



Bjössen bloggar! ♥
Eller nja R bloggar och E ligger och slappar i soffan!
Ragia hälsar!♥ Nelia också!
Vi sitter och knarkar pojkbandslåtar, hahah, just nu spelas "Looking like that" i öronen.

Men nu ska iväg till lektionen!
Vill skicka en liten hälsning till Greta och Isara som är i köket och jobbar! ☺

The snow is blowing all over town

Bjössen bloggar! Fin bild R hade gjort må jag säga, dock måste jag inflika med att blixtarna ska vara i silver, inte i guld. Dvs, om vi hittar någon silverfärg. Annars köper vi! Okej, det tyckte inte R om, då får jag väl göra det själv då... 

Det är storm för fulla muggar där ute, helt galet! Träden står vågrätt, snön bara yr och cykla hem från skolan är ett minne blott, det gick förjävligt må jag säga.

Åk inte till Umeå om ni kan undvika det, det är äckligt med snöstorm. Usch Usch.

Nu ska bjössen skriva en tuff novell av en sann historia som jag berättade för R på msn igår, det slutade med skrivkramp, har fortfarande ont.. SEn ska vi fortsätta på The Perfect Wedding, dock är brudgummen en hemlighet hahahahhhahaahaha.


Let's make this moment last

Klädsim idag, ytterst intressant!
Trodde på allvar att jag skulle sjunka, men det var inte så svårt! Det är kul att simma :)
Mindre kul när man kliver upp ur vattnet med kläderna som slickar sig fast mot kroppen, och vägrar släppa, ser sjukt kul ut!
Mjukisbrallor: inte världens bästa tips, blir mkt tyngre + när man kliver upp och ska hem så vägrar vattnet sig ur byxorna så man måste gå ioch bära på flera lite vatten!

Började även på Bjössens nya projekt! Projekt fixa E´s cykel! Hann tyvärr inte mer än att sandpappra, men nästan gång, då smäller det! Då ska vi måla!

Vår blivande AWESOMACYKEL!


Make that change


Coolaste collaget från gårkvällens bravader. Om ni undrar vad MJ gör i hörnet så kan vi tala om att han var med oss i hjärtat. Och hans musik spelades på högsta volym så vi skulle bli riktigt tagg. Hihi.

Kiss me, Kiss me, Kiss me

Bjössen bloggar! Hur e läget alla bloggläsareeee? Idag hade allmänt flyt på vägen hem, haha. Ska göra Greta avis sen. Fast nu har jag, E, slut på gratis sms, det suger rumpnisse... Men men, ni skulle ha sett oss på vägen till (och från) skolan idag, jävlar vilka vurpor vi gjorde med blixten! Blixten, alltså hojjen min, ska faktiskt få en lite makeover imorgon! Det ni! Alltså, på ElevensVal, så ska vi faktiskt måla om honom! Vi känner att blått och avskavt inte är Blixtens grej, så nu ska vi lacka han röd, med silverblixtaaar. Ni vet, lite Blixten McQueen-style. Bilar-filmen äger dig.

R anser att Avatar äger stenhårt, jag tvekar starkt och vet inte om jag pallar göra som resten av världen och se den. Vi får väl se. Jag är inget big fan av action/ScFi. Och jag är fattig...

Nu ska vi vara duktiga flickor och plugga lite inför matteprovet och engelskaförhöret imorgon, hej G?



Lights will guide you home

Bjössen bloggar! ♥
På väg till E´s fräsiga garage:
R: Bad imorgon då.. Direkt på morgonen
E: Men gud vad skönt! Då behöver vi inte gå upp så tidigt imorgon, eftersom vi inte behöver sminka oss!
R: Joo, jag ska sminka mej med vattenfast!
E: MEN GUUUD REB, PALLA!!!
R: ...
E: ...Okej, får jag låna..

Blev just av med de sista jeanstussarna, som cirkulerat omring i hela rummet, och även cirkulerar fortfarande i mikroskopiska partiklar som inte dammsugaren klarar av!
E´s byxor är inte färdig söndrade, men på god väg!
Bjössen fixar allt vetni!

Damn it vad coola vi är.

Nu har vi varit ute en lååååååååång stund och jag är grymt kall. Som ni hör har E tagit över, det spårade. Fast om man jämför med vad vi höll på med där ute, så är detta inlägg ingenting. Helt sjukt, t.ex. gick vi mitt på ÖK, arm i arm, och sjöng högt, falskt och sjukt gällt låten Fix you. Det var... Vackert. Sedan stod vi utanför vissas fönster och skrek deras namn och när dom dök upp, kastade vi oss bakom snöhögarna, extremt diskret och smidigt. Host. Hahahahah pinsamt nästa gång vi träffar dom. Och sedan, kom vi på att asfalt nöter jeans skitbra på sommaren så då ålade vi oss fram, mitt på motorvägen. Fast det var så halt att vi liksom gled fram, hehe.

Med mera, med mera. Men resten är för obarnvänligt, hehe...


Strawberry swing

Ojojoj, R bara sprutar inlägg och det gör inte jag. Skyller lite på att min dator fått knäppen, lite på mig själv för allmän lathet. Det är inte klokt vad långsamt tiden kan gå ibland, sitter här och taggar kvällen med R, trots att det är länge kvar tills dess. Dagen masar sig fram när man itne har ngt att göra..

Vi har typ fått värsta vattenläckan i vårt nybyggda hus i stugan som pappa kämpat med i ca 8 år nu. Verkar som om risken finns att vi måste riva upp väggarna, faan vad drygt säger jag bara! Enligt dom var vattnet som läckt ut alldeles rött, och även om deras teorier lutar åt falurödfärg så misstänker jag starkt att ett mord har skett... Damdamdam... Hoppas det är surkärringen på gatan som gick åt, mohaahah. Vad hemsk jag är (A)





How was I supposed to know that something wasn´t right here

God morgon!
Lite förvånad att jag vaknade klockan halv 11 idag utan att ha ställt väckare!
Men vad är härligare än att vakna utan att få en hjärtattack av väckarklockan, och sedan ligga och dra sig hur länge man vill?

Ska sova hos E idag, ska bli mysigt♥
Kommer bli en massa saker som ska med på bussen! Sovkläder, toalettgrejer, badgrejer ja busschafören får minsann ta och hjälpa en dam i nöd med massa packning! Eller vad tycker ni? ;)
Men känner jag busschaförerna rätt så kommer de slänga en "omduskyndardigochdrakortetsåfårdufaktisktåkamed"-blick... Och efter gårdagen litar jag verkligen inte på mina ben längre! Går fortfarande och gruvar mig lite inför morgondagen, jag gillar att bada, men "visa upp sig halvnaken" med min kropp känns inte frestande.

Nya:

Kameran lyckades inte fånga det lila ljuset, men de är lila.

Every night in my dreams I see you, I feel you

Kom just hem från stan och en rejäl springrunda!
Jag Greta Emma var på stan och handlade, (jag handlade 3 tröjor, en kofta och ett par byxor) sen tog vi oss en lite fika på Starz, när jag sedan skulle hem kunda jag inte hitta börsen med busskortet i så jag fick springa tillbaka till Starz där jag hittar börsen i min påse! Sen springa tillbaka till bussen, då jag passar på att trilla på isen och skaffa mej världens snyggaste blodiga skrapsår på knäna!
Aldrig att jag tänker bada på måndag, inte som jag ser ut.

Cause I don't know where I'm going and I wanna talk

Morgon!
Ska iväg till stan nu och möta Emma♥
Har ganska fullt schema idag, men jag ska försöka blogga ändå, vi får se hur det blir.

Från i sommras när vi röjde på Åhléns, de gillar vi! ;)

It´s hard to say that I´d rather stay awake when I´m asleep, because my dreams are bursting at the seams

Dagens:
Karin och EmmaÖ: Greta pröva spola, det funkar inte!
Greta: Ne..
Karin och EmmaÖ: Nej men Greta jag lovar! Om man vrider kranen utanför diskhon så kommer det inte vatten pröva!
Greta: Ok
Så den lilla blonda tjejen spolar vatten från kranen och tror att det inte ska komma nått minsann! Men självklart kommer det vatten och fotöjlen hon sitter i, golvet och hennes tunika, blir alldeles nedsprutade!
Sen ska hon försöka torka upp allting innan Siv kommer, vilket går riktigt bra tills hon blir påkommen. När Siv lutar sig över bänken för att se vad som har hänt, ställer sig Greta i en väääldigt oskyldig ställning och försöker täcka allt vatten, vilket hon inte lyckas med så bra!
Älskar dig gumman!♥

I've been cheated by you since I don't know when


Det stavas B-E-R-O-E-N-D-E

Jag vill vara din Margareta, bara vara din..

Bjössen bloggar!
E befinner sig i en annan del av detta rummen hursomhelst.
Tänkte lägga in Bjössen´s låtar idag:

Och:

Eftersom det inte finns ljud på den här datorn vet jag inte om det är orginal låtarna som spelas men man kan ju alltid hoppas!

What about us?

Bjössen Bloggar! Och för alla som råkade se det jag skrev i fysiksalen, så, NI HAR KOMMIT RÄTT! Och nu, bara för att jag känner för det, R har ingen talan sen det hon gjorde senast, mohahaha. HON RADERADE ALLT JAG SKREV DEN *****. Men hursomhelst, tänker jag dra reglerna för den kanske bästa leken nånsin. Men ingen får leka den, för alla suger, utom Bjössen.

Alltså, för alla som lekt leken "En gul, vadå?" eller vafan den nu kallas, för er är det enkelt. Det enda ni behöver göra är att ist för att säga olika färger, säger ni alla namn på snygga killar, kändisar är okej, ni kan komma på. Men för er ovetande:
Man måste vara minst 2 deltagare.
Huvudena ska röra sig i takt till det man säger, som om man skakar på huvudet.
Den ena börjar, genom att komma på ett namn, t.ex. Erik. Då säger man "En Erik (kolla åt andra hållet) vadå? (byt håll) En Erik, vadå? En Erik, JAHA, En t.ex. Adam. Och samtidigt som denna person säger Jaha en Adam, ska den andra personen säga "Jaha, en Erik." Och sen kör man. Alltså, samma visa, fast i mun på varandra. Viktigt med taktkänsla, annars är man lost på 2 sek. Så, för den första personen gäller det att ha en jävla massa killar på lager, för det går ganska snabbt, och för den andra gäller det att ha öronen på skaft, för den ska ju nämligen minnas namnet nr 1 rabblar samtidigt som man sj är ett steg bakom.

Och vet ni vad? Vi skiter fullständigt i om ni fattar eller ej för det är ändå vår lek och ingen borde få leka den. Peace. Vet inte riktigt vrf allt blev sådär stort och läskigt, men let's keep it. 
Nu ska vi göra viktigare saker, såsom att gunga i takt med Erik Grönwalls fina vinnarlåt och sjunga med falskt och vackert. 
 


Always look at the bright side, if there is anyone


Awesome tandborste!
Ska ringa E nuuu!♥


I wish I was a punkrocker with flowers in my hair

OMGOMGOMG!
JAG HAR EN PRAOPLATS! :O
Äntligen! Efter att typ ha gått runt och letat i hela stan får vi äntligen praoplatser!
Det blev på Åhléns cafét. Ett café precis som E och Greta ♥

Best wishes


You gotta wake up slow

UTMANAD! (Kajsa det här inlägget är riktat till dej till stor del!)
Jag blev utmanad att gå ner till min mormor och ta på mej de mest konstiga ytterkläderna jag kunde, och sen gå hem till mej, för att sedan gå ner tillbaka!
Sms-utmaningar, superkul!
SÅ KAJSA jag var inte seriös när jag gick där som en liten beige skogstomte med strumpor uppdragna till knäna och instoppade mjukisar!
Nu väntar det värsta gå tillbaka, tänk om nån annan möter mej.
Gick och önskade hela vägen att jag INTE skulle träffa nån ändå gjorde jag det..
Hursomhelst det kunde ha varit värre! Men nu vet du, och ni andra för den delen!

My wounds will bleed anyway

Ont i knäet, ont på armen, ont i magen, ont i ögat, ont i höften, ont i hjärtat.
Ont överallt.

When all the bridges have been burned

Hellå, sitter hos E nu och bloggar.
E är lite stressad, fattar inte vaför, själv har jag inte riktigt vaknat än, har gått i koma ända sen 7 i morse typ. 

Igår va vi ju på bio, den var SUPERBRA! Ännu bättre med en ashet kille i samma salong (A) 
Greta du är så avundsjuk så du är grön i ansiktet och det vet jag! HAHA♥♥ 
However rekomenderar verkligen den filmen!
 
Måste gå nu fick order av Emma den stressade att fixa scenen så lik som möjligt!


What kind of dream is this?

Shiiiet! Har verkligen inte tid med detta!
Em (engelskan ;]) kommer närsomhelst och då ska vi GÅ ner till stan! Och där ska vi se på "Have you heard about the Morgans?" Yesyes det kmr bli nice, och ännu mer nice att det e fredag!

Kom just hem från träningen, det gick bra eller? Massa snygga killar som satt och tittade på en så man inte kunde koncentrera sig! Men det gick ganska bra, men kan inte säga detsamma om hemfärden... Var tvungen att pulsa genom 10000 meter snö! Nästan..

Idag våldgästade jag Greta och Ragia Emil S hus, där GuzzRazzoch Simon var. Kul fast kunde inte stanna nå länge skulle till papi.. Hursomhelst ville jag bara säga ett litet förlåt för vår våldgästning (eller)


Ingen A idag...

En Erik vadå? En Erik vadå? En Erik, jaha en Stina!

Bjössen bloggar! ♥
E har just målat på nagellack så hon gå omkring och vif tar på händerna som en kyckling.
Nu kommer våra hjärnfetter lösas upp och vi kommer dö, elr?

Sjukt less är vi (som vanligt) ingen läxhjälp!
Här har man sparat på sig läxor i en hel vecka, nästan, och sen blire ingen läxhjälp! Så nu måste vi göra alla läxor själv, yesyes.
Men Bjössen kan allt, även läsa läxor!

Bestämde oss för att dra på bio imorn! Och se "Have you heard about the Morgans?", hoppas den är bra, verkar så♥

Idag hade vi också vår första musiklektion! Det var ganska kul, fast han var lite väääl pedagogisk.
Också hade vi svenska lektion där Bjössen skrev ett MVG klagomål om Coops frukostflingor, som höjts med hela 50 öre!

Mmmmm nu har jag lagt beslag på Emmas klubba igen (A), sjuk gott.
Asså han var typ rååååsnygg, ska typ messa honom imorn tyyyyp not! Hajar ni ;)

Nu måste vi gå och läsa läxor! Jippie, hörs mer senare♥

Party with my pain

Chaaaaaaaaaa. Mog1. Haha. Nöff.

Jag har räknat matte nu, ganska stolt. Och R, för mig tog det bah... inte lång tid att komma fram till diagnosen mohahaha kiss my ass♥

Nått att säga ? Nä egentligen inte... Men vet ni vad som är lite skumt? Vi har aplite besökare rent generellt om man jämför min blogg, ändå har vi fler preminuranter (JA jag har stort problem med hur det ordet stavas/utalas!). Är inte det skuuumt så heter jag BABIAN! Nej men allvarligt, ibland har vi bara 1 besökare här, men så äre inte på min blogg. Myskooo. Vi kanske har oaktiva blogloversanvändare som P(ni vet vad jag ska säga för ord ändå!) på vår blogg. Hihi.

Tomorrow is a good day. Today's not.

And I give it all to you

Kom på en världsbäst ide idag!
Man tar en vagn som man skjutsar små barn i och pimpar den med:
Glitter, internetuppkoppling, dator, kuddar (massor!), täcke, stereo med soft musik, element, ljusslingor, glitter, tv och kanske lite choklad!

Gustav betalar såklart! Det kom vi överens om i morse, eller hur Gustav!

Sen så kopplar han fast den i cykeln på nått vis. Sen när det är klart kan han komma och hämta mej varje morgon i vagnen! Har nån tur kanske någon till får plats i vagnen! :D

Hur awesome vore inte det?♥

 

Mindre awesome att det är onsdag..

Bara tråkiga lektioner, nästan. Aja, hursomhelst efter skolan skulle jag och Jessica ner på stan efter skolan för att fixa en prao plats, tänkte vi, men NEJ! Inte en enda plats! Det närmaste vi kom var typ, ”okej men kom tillbaka nån annan dag när chefen är här”. Sjukt less blir jag, jag och Jessica måste gå i drygt 2 timmar på stan och få ett ”kom tillbaka när chefen är här” medans E och Greta går på stan i 10 minuter och på FÖRSTA försöket får båda en prao plats!

Nej livet är inte rättvist…


You're so busted!



Bjössen bloggar♥

Sitter hemma hos E nu och bloggar, som vanligt.

Emma är lite småsur på mej, eller lite och lite.
Nu blev hon depp och mummlar om hur otrolgt dålig jag är på att skriva blogginlägg, och hur bra hon är och jag saboterar hela skiten när man genom ett par enkla (ofrivilliga) knapptryck klickar bort allt!
Onda bitchen=jag, eller? DET VAR INTE MENINGEN EMMA! ♥

Som ni ser så la vi upp Icareklamen med världensbästavideobloggare Ulf!
Lite glassit! 

Jag tror att E har kommit över sin deprissionsfas nu, för just nu står hon och tar egobilder i spegeln och ögonbrynen höjs bara mer och mer för varje bild.
Nu åkte jag dit, men proffsfotograf som jag är kunde jag inte tacka nej?

Hon har köpt en nice skjorta från Monki som vi fotade! Om ni har tur kanske E bjussar på en bild lite senare! ♥

Mmmmums, snodde E´s klubba, supergott!

OMG DET ÄR DU SOM HAR ÄTIT UPP DEN R!!!!!!!! DU ÄR SÅÅÅÅ BUSTED!!




Try your hardest to remember

Men du R! Jag tror minsann att vi har nytt besöksrekord? Tack vare er, läsare! Såg också alla fina Grattis-kommentarer, thx säger jag bara.

Jag känner att jag är väldigt väldigt nära att minnas något roligt men jag kommer inte ihåg vad! Något annat roligt är om det faktiskt skulle bli så att jag, R och Kaj tog oss till stockholm i sommar. Vi måste börja planera för det tjejer!

Bloggen går utför bara för att vi säger så lite roligheter här nu. Förut var detta värsta humorbloggen, men nu är den knappt flummig ens en gång. Dåligt. Shape up Bjössen!

Jag är inte på särskilt flummigt humör dock. Så godnatt och ha ett bra liv. Och glöm inte att fortsätta följa bloggen!

 


It's written all over your face


Idag fyller Bloggen 7 månader! ;)
Grattis!


5 veckor...

That I'd be lost without you

Smile, just smile, and let everyone think you're happy.(av Frida www.umeflikka.blogg.se)


Läste just igenom hela bloggen, och konstaterade att vi var mkt roligare förr!
Men tiderna förändras och allt förblir inte som det var.

That's just the way it is

Okej, jag får damp. Datorn dog när jag skrivit klart inlägget, han dock itne spara. Men det är bara att börja om I guess.

Och R, jag håller fullständigt med dig, vi har glömt humorn på bloggen dom senaste... Månaderna? Sad but true.
Här är något som kan liva upp stämningen lite, ett klockrent citat från i måndags.

E: Det är som en tropisk regnskog härinne!!
Jess: Och jaaag är Babianen!!
(säger hon samtidigt som hon dyker upp med huvudet bakom soffan och gör fina rörelser och har en skum röst)

HAHAHAHAH synd att jag inte filmade detta, såg verkligen sjukt ut.


Hey kolla vad coolt:

But you're the one who said

Bakadpotatis som badar i smält smör och en stor sked med socker!
Nej usch men bakad potatis till mat, mums!
Blev nyss klar med avslutningsgrejsmojser (som E kallar det byebyebild) som kommer i slutet :)

När man är sjuk och orkar inget annat än tänka dyker det upp massa random tankar i skallen!
Hah om sånt man aldrig skulle tänka på i vanliga fall, helt random. Hade nyss en jätte konstig tanke som var som en dröm typ om uteliggare! Hahah jag är inte helt frisk..
Och sen så den nya Ica reklamen! Hur ball är inte Ulf? Perfekt imitation på hmm Amandavardet? ni måste se den ;)


Tänk vad en person kan skapa och förströra mest skapa eller?

 


I'll get so much more then I get now


Karins katt hoppades verkligen på att få smaka av kycklingen. Hon har 2 katter, Frisse och "Den andra". Fina namn eller hur? Hihi, hur som helst så är dom väldigt mysiga, tjocka och sällskapssjuka. Jag har kommit underfund med att min katt är värsta spinkisen jämfört med alla andras katter, fast hon har mer päls. Men, om hon skulle börja äta mat istället för att gnaga på mina tår så skulle hon kanske bli tjockare...

R jobbar för fullt (sa hon iaf) på en byebyebild till vår blogg, den blir säkert supertuff. Hon har ju photoshop den jäveln...

PEACE!
//E ♥

Snöbad


Snöbad♥
Sjukt kul, och iskallt!
Nåste göras om!

Menmen jag var ju somsagt sjuk och inte blev det bättre av lite snöbad... Så min feber har gått upp igen, men det vare värt!


//R

If tomorrow never comes

Äntligen hemma!
Började med att Greta, Jessica, Emma och jag gick på konsum för att köpa mat och gott till kvällen. Det hela blev 300 kr då fick vi med grilladkyckling, grönsaker, ostkrokar, fruksallad, 4st 2litersläsk, dip och massa godis!
Sen åkte vi till Karin♥  Där vi lagade en sjukt god pastasallad med kyckling!
Lite senare bastade vi och snöbadade! Det var sjukt kallt och det hela lite spännande när vi inte fick skrika :) Efter ett tag stog man bara och skakade så vi tog på oss myskläder och satte oss framför tvn med allt snacks (A)
Vi såg "The perfect man" och "Wall•e" Wall•e är hur söt som helst! Men mopp är ända min favorit! Haha satt typ och lipade när han inte minns Eva, nästan..
Då var klockan 2-3?
Sen låg vi uppe och snackade till typ halv 6 då alla somnade :)
Sjukt kul, älskar alla♥

Så nu har jag duschat och ska snart lägga mig framför tvn och slöa.
Känner mig inte så frisk precis..

Bilder från kvällen hoppas jag kommer, tog tyvärr inte med kameran, men E hade en kamera.(tills den dog)


//R


Remember those walls I built

Bjössen bloggar! ♥
OMG! Hur länge sen?! :O
E pratar just nu i telefon med sin mormor och käkar Ben and Jerrys! Och jag fryser, typ.
Vi kom just hem från stan där E shoppat sönder, rosa träja + svartvitrandig huvtröja Bikbok och Vit t-shirt med svarta läder fickor + en lila långärmad tröja (E har kommit över sin "lilakläderfobi")
Om ca 5 min kommer Greta och Jessica, då ska vi handla och laga mat, mys! ♥
Sen ska vi till Karin och käka, tjejsnacka och basta :D

Hmm vi sitter och funderar på vad vi ska laga för mat...
Själv tycker jag pannkakor!


//Bjössen♥

38 PRICK

Tjoho, massa bilder på Bjössen! ♥
Vaknade just, ska snart iväg till Mvg, nej Kungspassagen (till E: Jag lovar jag kommer gå till Kungspassagen)
Och möta E, sen ska vi gå på stan ett tag och sen hem och laga middag med Greta och Jessica :D
Hördeni? JESSICA SKA MED! YEY♥

Typ 16 minus?
Inte bra för min feber, som faktiskt har sjunkit! :O
Menmen att vara sjuk hinner jag inte med nu det får jag vara imorn.. Helst inte alls.

Och som ni hör ska jag vara med E hela dagen så ett inlägg från Bjössen kanske kommer i efter middag!♥

//R

We can close our eyes and pretend



Shit, fick värsta hjärtattacken, mina hörlurar, eller egentligen datorn, är helt cp så först hade jag lung och fin volym och sen utan förvarning exploderade ljudet i mina öron, och det blev på högsta möjliga volym, rakt in i mina öron, och jag gjorde ingenting! Det var grymt scary.

Sa jag förut att vi ska till sardinien i sommar? Okej, för det är ändrat nu. Det blir Portugal istället. Inte mig emot, portugal verkar najjs! Särskilt som vi ska ha egen pool hihi. Jag röstade på huset med hjärtformad pool, men jag vettefan om det blir det. Hoppas. För det var awesome.

Tagga imorgon nudå! ♥

Kram//E♥

Ända till toppen

Hejhopp.
Avslutade just mitt 4 samtal.
Men nu äre ganska löst med imorn! Skjuts, snacks, mat osv..
Det kommer bli nice, inte så många som kunde men nice kmr det bli!
Sen när jag skulle ringa Karin (igen) så hade jag glömt telenr, och jag lyckades inte hitta henne på hitta.se men men. Jag suger, det suger att vara glömsk..

Så imorn blire:
Vakna
Bjössen på stan
Bjössen lagar mat åt oss (Bjössen, Karin och Greta)
Bjössen och Greta till Karin♥
Ja osv..

E och Razz hälsar, tror jag iallafall, Rasmus tror jag håller på att förvandlas till varulv.. Yeah right..

//R

Is this the final end?

Mikshake till lunch, yesyes.
Fortfarande 39 graders feber, jippie.
Elr nej vänta, nu äre bara 38,8!

Bild tagen: 3.52
När nästan alla tjejer i klassen spelade brännboll och övernattade på stranden! + Rasmus och Gustav som var med på kvällen!♥
Väldigt nyttigt för mig att spela brännboll ute i duggregnet klockan 3, eftersom jag skulle ha cup dagen där på..
Hursomhelst måste vi göra samma sak i år!


//R

Try to keep it down

HejHopp! Länge sedan jag bloggade här känns det som. Vet ni något annat som var länge sen? Det var länge sen jag träffade R! Och det var ännu längre sen Bjössen bloggade tsm. Skandal.

I MISS U! ♥

Ska faktiskt bjuda på en bild, nu när jag har en ny kamera och allt.


En av mina favvobilder som jag tog i Vinliden.


Okej en till bild. Från när vi taggade nyår. Alltså innan vi for till festen.


Ännu en bild från nyår. kaj, jag, Greta och Frida. Och kattn. Och min julgran hihi. Och R, du missade värsta festen.

Vi höres!
//E♥

The saturday night

Hallo
Går här hemma och håller på att vissna av en onödig förkylning..
39 graders feber *stolt*
Hörde att Jessica också har fått feber! Så jag skickar en luft kram till dig, nu!♥
Taggar tjejkväll på måndag, mindre tagg att jag måste skippa övernattningen om jag fortfarande är sjuk,då.
Annars lär väl alla få feber. Men men längesen jag träffade alla! Så det ska bli fett kul:)

Mysigt med all denna snö, lite för kallt bara.
Hittade pappas gamla dunjacka i förådet, typ storlek 50 men gud vad varm och mysig den var!
Finns nästan inget bättre än en stor skål med godis, en ben and jerrys, en bra film och pappas stora dunjacka (A)


//R

RSS 2.0