What about us?

Bjössen Bloggar! Och för alla som råkade se det jag skrev i fysiksalen, så, NI HAR KOMMIT RÄTT! Och nu, bara för att jag känner för det, R har ingen talan sen det hon gjorde senast, mohahaha. HON RADERADE ALLT JAG SKREV DEN *****. Men hursomhelst, tänker jag dra reglerna för den kanske bästa leken nånsin. Men ingen får leka den, för alla suger, utom Bjössen.

Alltså, för alla som lekt leken "En gul, vadå?" eller vafan den nu kallas, för er är det enkelt. Det enda ni behöver göra är att ist för att säga olika färger, säger ni alla namn på snygga killar, kändisar är okej, ni kan komma på. Men för er ovetande:
Man måste vara minst 2 deltagare.
Huvudena ska röra sig i takt till det man säger, som om man skakar på huvudet.
Den ena börjar, genom att komma på ett namn, t.ex. Erik. Då säger man "En Erik (kolla åt andra hållet) vadå? (byt håll) En Erik, vadå? En Erik, JAHA, En t.ex. Adam. Och samtidigt som denna person säger Jaha en Adam, ska den andra personen säga "Jaha, en Erik." Och sen kör man. Alltså, samma visa, fast i mun på varandra. Viktigt med taktkänsla, annars är man lost på 2 sek. Så, för den första personen gäller det att ha en jävla massa killar på lager, för det går ganska snabbt, och för den andra gäller det att ha öronen på skaft, för den ska ju nämligen minnas namnet nr 1 rabblar samtidigt som man sj är ett steg bakom.

Och vet ni vad? Vi skiter fullständigt i om ni fattar eller ej för det är ändå vår lek och ingen borde få leka den. Peace. Vet inte riktigt vrf allt blev sådär stort och läskigt, men let's keep it. 
Nu ska vi göra viktigare saker, såsom att gunga i takt med Erik Grönwalls fina vinnarlåt och sjunga med falskt och vackert. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0