Jag känner pressen...

... noot.
Ja jag vet att jag inte har skrivit nått, typ. Men jag har haft annat för mej. Och snart har jag fixat med så jag kan lägga in bilder på datorn... Min dator laggar.
Och jag känner ingen press eftr som jag också flyttar ut till stugan, men ibland kmr vi tillbax och då ska jag passa på att blogga.

//R

Måste bara tala om...

Att jag flyttar ut till min stuga idag, så jag kommer inte kunna blogga, internetfri zoon. Men, om ni har tur så tar R sig i kragen och börjar skriva igen, det känns som om jag har skrivit allt på den här bloggen nästan... Så oavsett om jag får taqg på en dator kommer jag inte blogga förän hon har gjort det, och hör sen! Hoppas du känner pressen nu R hahaa.
Hursomhelst,  HA EN BRA SOMMAR ALLA!! Puss<3

//E

P.S Nu har jag sista Twilightboken, YEEES!!


Vi är inte tillsammans...

Hejsan, sjukt dålig uppdatering på sistone, särskilt från en person. När jag åkte hem från stugan idag kom jag och tänka på en rolig grej.
Det var kanske nån månad sen och jag och R var på vårt kära gamla konsum. Vi står i kassan med varsin godispåse utan en sån där träpinne emellan, och R som står först, ska till och betala för sin godispåse. När hon sträcker fram sina pengar sneglar hon på mig och sen tittar hon på den unga killen som står i kassan och säger: "Aa, men asså vi är inte tillsammans..." och sen pekar hon förstulet på mig. Jag kan inte hålla mig utan bryter ihop av skratt, eftersom innebörden av kommentaren blev en helt annan i mina öron. Hon menade naturligtvis att vi inte skulle betala tillsammans utan var och en försig, men det var inte så det lät. R inser också det här och tittar upp på kassakillen, ganska så generad, och han sitter typ där och flinar. Jag tror hon slog nytt hastighetsrekord sedan i att betala och sedan springa ut ur affären med mig skrattandes efter.

Så det kan gå hihi.


Vårstek :D

Nämen R... XD

Vet du inte hur Stockholm stavas? Hihihi nu vet du :P Vilket långt inlägg hahha. Or noot. OK, största fjortisspråket på mig TYP. Hahah jag är flumm. Flummdummbumm. Jag saknar dig, kom hem från huvudstaden nuuuu, K den apan är sjuk. Inte jag. Alla som läser den här bloggen och vill läsa en annan också, läs min!! www.lillemma.devote.se , den äger. tkr jag. hahaahhahahahahaha.

Nu ska jag sluta innan jag spårar sönder. Dagens sönderspelade låt på min dator: Nä, jag kom inte på ngn... Fast dagens mest sönderspelade ARTIST (på min dator) är: Jack Johnson. Det ironiska är att just nu lyssnar jag på The Script. gagahjahahahahah. Glad påsk.


R och G goes posing XD gahahahahahhahahaha

Sthm - hur stavas det?

Hejsan alla och sry att jag inte har skrivit på ett tag....
Jag är iaf i sthm, jag vet inte hur det stavas så det blir Sthm.

//R

Skolavslutningstrion


E, K och R :) <3

//E

To R...

Det smärtar att behöva säga det men vår statistikkurva går stadigt neråt. Kan alla hjälpa oss att göra marknadsföring för bloggen? Och R, fortsätt skriv!

Hugs//E

Sleep in tält...

...Går inte. Men jag har just bloggat om torsdagen på min egen blogg www.lillemma.devote.se så jag orkar inte dra historien en gång till. Jag säger bara tre ord. Kul. Kallt. Chips. Däremot anser jag att R kan ta det ur hennes synvinkel. Sen. Det är ganska jobbigt att skriva på två bloggar regelbundet, tur att jag inte skriver den här själv.
För alla som inte vet det så är Jack Johnson en asbra artist, och spotify är ett asbra sätt att lyssna på honom.

Varför kan jag inte tro att det är sommarlov när jag slänger en glutt ut genom fönstret? Jo, för att det är mulet, grått och blåsigt. Men det är ju dom vanligaste kännetecknena på en svensk västerbottnisk sommar så jag borde ju ha vant mig. Men inte då, det är samma visa varje år... MEN FATTA ÄNDÅ ATT JAG HAR SOMMARLOV!!!! Underbaaart. På tal om det, kan ngn 7Dare (snart 8D omg) vara så snäll att skicka bilderna från skolavslutningen till mig? Hade ingen kamera då tyvärr...

bifogar en mkt rolig bild från en fest bjössen anordnade som julklapp åt våra vänner K och F(anny). För alla som inte fattar det så är vi utklädda.


R=Diva Jag=Emo. Kolla mina cuttmärken och evileyes hahah. K och F var hippie och decora (en japansk stil typ).

Paniiik!

Asså gud jag har verkligen inte tid med det här! Jag vet inte vrf jag gör det dåe men iaf. Jag måste hinna fixa frisyren till imorrn och det kmr ta minst 1 timme! Och sen så ska jag hitta min j*vla bh som är borta! Jag kan ju för f*n inte ha en svart bh under ett vitt genomskinlig klänning! Usäkta språket jag är bara så stressad och nu ska jag käka också vilket gör att jag har ännu mindre tid...
Också ska jag packa inför imorrn det ska bli AS KUL tagga tältning <3
Men men vi får se om jag hinner med allt.
Kram

// R

Hahahahaahahah

haha, jag satt och läste bloggen tjuvlyssnat.se och den här (bland många andra) var bara så klockren!

Två tjejer ~15 år står i en ishall där en konsert ska hållas. Tjej 1 försöker lära Tjej 2 att spela fiol.

Tjej 1: Om du håller så så blir det ett C, och om du flyttar det fingret blir det Ciss. Fattar du?

Tjej 2 (suckar trött): Njaa...

Tjej 1: Men kolla här. Om det där är ett B, vad blir då det där?

Tjej 2: Bitch?

Media Markt umeå
Det är premiärdag, butiken är proppfull och personalen är överhopad med frågor. En manlig expedit ~20 pratar med en äldre dam om väggfästen.
Expediten: Om du inte hänger den riktigt, riktigt, riktigt, riktigt rakt så blir den sned.
(ojäh jag var där)

Och för alla som inte vet det så på den bloggen skriver dom ner samtal dom eller ngn annan hört på riktigt, sjukt kul.

Och, R, kan du skicka dagens bilder till mig så fort som möjligt? En viss person vill ha dom...:]
//E

As you walking away your footsteps get louder

Klaga inte på min rubrik, jag lyssnade bara på en bra låt och dom råkade sjunga så... Jag är inte depp.
 Brännbollen gick sämst, vi vann typ en match och förlora dom andra. MEn det spelar ingen roll, alla vet redan att 7D är bäst. Och det var väldigt kul att se 9B spela med tanke på en del av killarna som hade helt sjuka kläder. Typ tights och grejer, en hade typ batmanmask hahaha. Men lärarna vann tillslut, blööö. Mina fjäskvänner hejade på lärarna, dåligt.
Vet ni ngt mer som är DÅLIGT? Att jag beställde nån prem (ni vet va jag menar och jag vet inte hur det stavas) på tidningen frida och första nr skulle egentligen kommit redan igår, men den kom inte idag heller! Och jag som va supertagg på att se Twilight, den skulle följa med som nån sorts presentwannabe. NU är jag sur. Och hungrig, väldigt hungrig. Intressant, inte sant?

Jag är tydligen satt på att fixa musiken inför stranden imorrn. Eller ok, det var typ (typ typ typ typ typ) min idé men men. Säg en bra (dålig) sommarlåt som alla kan och man blir tondöv av? Som inte är en dålig remix. Och inte heller typ sommartider för den kunde jag räkna ut själv, nog för att jag hatar låten men det verkar inte spela någon roll.
jag känner mig lite negg, måste äta ngt innan jag svälter ihjäl.

//E

Trollslända + humla = skräckslagen

Ja som sagt så var det en trollslända som satte sej på mej...
När E säger det får jag panik, och när jag väl vågar titta på den så är den typ 10 cm från fejset! Jag börjar springa på stället (running woman) och vifta med armarna.
Kaj tycker att det är coolt och börjar fota!

Sen när jag kmr hem och kliver ur bilen så ser jag en svart, fet prick komma mot mej, humla, som sätter sej på mitt ben!
Jag börjar springa på stället och skrika igen...

Jag och insekter passa helt enkelt inte ihop...

// R

Trollsländor...

...Är inte nice när dom sätter sig på folks privata delar och leker brosch. Hahahah, när jag, R och Kaj cyklade hem från hamptjärnsstugan idag så var jag just påväg att säga "Snygg brosch" till R då jag upptäcker att OMG, det är ingen brosch, det är en äkta trollslända!! Så det blev mera ett "Snygg bros... OMG, det sitter en aaaa på din tröja!!!!" Och R blir skitskraj och fattar inget, bara skriker, K drar upp kameran och börjar FOTA och skriker till mig att ta en pinne och jag börjar febrilt leta efter en pinne men hittar ingen så jag sliter upp första bästa träd (okej, blomma) och slår till R men missar den jävla trollsländan och prickar henne ist sen får jag tillslut ner den på marken. Det blev lite panikartat kanske men dom ser fan ut som stora monster. Scary. Vi överlevde iaf, tur! Jag är lite patetisk som sitter här och har roligt åt min egen ironiska text. Saad.

Ikv ska jag på TC tydligen och se någon konsert med någon musikklass, kan bli kul. Eftersom jag sitter vid min dator nu kan jag stolt visa upp två bilder, tårtorna från idag och den onda trollsländan (när den är nerpetat). Förresten R, jag kanske är en djävul, men jag har gloria, glöm aldrig det!

//E



The Torsdag of our lifes

Vi vann! Idag hade vi Hagachallenge vilket går ut på att man inom klassen får 24 uppdrag att lösa på ca 3 timmar. Man skulle dela upp sej i grupper om 2-4 pers. och ta sig till olika stationer. Vi och Kaj åkte först med CYKEL till Hamptjärnsstugan och där spelade vi Kasta gris. Jag, Reb, räddade oss genom att vinna 20 p. Sen CYKLADE vi till stadsbiblioteket och där spelade jag, Emma, poker och vann! Värsta pokerfejset. Kaj ska också ha cred för att hon guidade oss till Hamptjärnsstugan. Prisutdelningen i Döbelspark visade att vår klass inte bara vann över alla andra
7:orna utan över hela högstadiet! Vi vann 2 tårtor, vi är tårtmonster! Fast jag, R, åt inget...
- Vrf, frågar sig jag, E, när det var så GODA tårtor!?
- För att jag mådde illa av godiset vi hade käkat tidigare, svarar jag, R.
- Så blir det när man köper godis på Överskottsbolaget.
- Vfr skriver du inte bara ÖB?!
-No comments...

Okej, nu till vår vackra rubrik. Torsdagen som E lovade att R skulle skriva om, skriver vi om tsm istället. Nog för att jag, E, har tagit över tangentbordet eftersom det tog henne en timme att skriva överstående. R: PROTEST!  E: Skiter jag i.
På torsdag har vi skolavslutning, men efter det så ska vi, dvs en hel del människor från klassen, dra ut till norrmjöle och bada, käka och tälta. Ha allmänt superkul alltså. Det taggar vi väldigt mkt och det är dagens TAGG!
Nu vet ni.
Eftersom vi är hos R och eftersom hon av nån jävla random anledning inte har några bilder på den här fucking datorn så blir det ingen  bild nu.

Moahahaha nu har jag tagit tillbaka tangentbordet från min lilla djävul dvs E.

//Bjössen...

Bjössen

En liten ordförklaring krävs för att ni ska förstå vårt udda bloggnamn. Bjössen är en sammansattning av ett av mina och Rebeckas efternamn, Björnwall och Essén. Det är en grej vi började med redan i 6an, man kanske kan säga att vi uträttar saker tillsammans. Senaste grejen vi gjorde var en otroligt snygg tårta till vår  vän Kajsa som nyss fyllde fjorton år. Vi gjorde även en musiktävling som vi hade på hennes fest men den ska vi inte gå närmare in på... Nä, men den var rolig hahaha.
Reb är på stan... Gaah, 2 dagar kvar till skolavslutning!!! Jag taggar sönder, särskilt som våra planer inför den dagen är storslagna, mer om detta får Reb ta, om hon kommer ihåg lösenordet. Haahaha, vad ond jag är.
//Emma


Välkommen!


Till Emma och Rebs blogg. Vi är två snart 14åriga tjejor från Ume som ska
starta den här bloggen för att underhålla er. Hoppas ni vill hjälpa oss att bli
populärare än blondinbella (in our dreams), kram<3

RSS 2.0