Dödsbädd och 34 skrikande myror.





Vi kan om vi vill. Det här är Bjössen när vi är som bäst. Vi gör nämligen vår gemensamma idrottsuppgift över webcamen! För alla som inte ser det så är det mitt vackra hårfäste och extremt bleka ansikte vi skymtar i det nedre, vänstra hörnet, och självklart, R på storskärm. Hon var inte beredd på bilden men blev naturligtvis vacker ändå. Nästan lika vacker som mig.

Hur läget är? Well, jag är dödssjuk. Dör kanske imorgon. Fast förhoppningsvis inte, då planen fortfarande är att jag ska till Stockholm imorgonkväll. Är smått supernervös (fast detta är hemligt) för att flyga ensam, men som tur är så är jag ascool så det kommer gå fina fisken.

Nu ska jag återgå till chatten, så vi får höras senare.

Er alltid lika häftiga:


You may say that I'm a dreamer


BJöSSEN BLOGGAR!
Vi ligger för tillfället på sängen och försöker komma på Sveriges sociala utveckling. Därför googlade vi på "anledningar..." och då kom detta upp:

Japp egentligen hinner vi inte blogga alls mer nu för det är extremt svårt att hitta fakta om Sveriges sociala utveckling, det är svårare än man kan tro. Sen ska vi jobba på idrottsuppvärmning och ja för att sammanfatta det hela så har vi massa skolarbete och hinner inte med detta.







Det kommer bara leda till något ont

BJÖSSEN BLOGGAR!

Sitter för tillfället och lyssnar på Emma som vackert spela gitarr och sjunger på "Det kommer bara leda till något ont'". Väntar spänt på att Himym ska sättas igång och skattgroparna ska tänjas ut....

Nej jag är alldeles för trött för att blogga, vi är trötta....ungefär....godnatt...nästan.

Oh snap!



BJÖSSEN BLOGGAR! Vi vet att vi är snyggast i hela världen, jag menar, kom med något nytt? Webcamsen funkar ju äntligen och detta måste ju utnyttjas till max. HAHA, aldrig mer ett bildlöst blogginlägg! Underbart.

Vi har ett lååångt hål nu, och hade vi vetat det kunde vi ju ha drygat någon annanstans eftersom hålet är i direkt anslutning till lunchen.

Och R snodde tangentbordet. Utan att riktigt ha något att skriva till bloggen. Idag hälsade vi på hos ungdomsmottagningen. Det var väl kul, vi fick kondomer iallafall.

And E is back, after all är det ju min dator. R har inte fått sin än, mohahaha. Jag gillar kondomer.
ANVÄND KONDOM!


BU!





Hold on to that feeling

BJÖSSEN BLOGGAR!! Det var sjukt länge sedan sist men nångång måste man ju göra comeback. Och för att göra det hela ännu lite roligare så har vi varit ute och tagit lite heta bilder i det fina höstvädret. Trots solen är det extremt kallt idag, men det syns ju inte på bilderna. Eller... Inte på  alla bilderna iallafall.




Den här har vi döpt till Tugga löv I.


Denna heter Dubbelhaka.





Den här har namnet Halleluja.


R har äntligen återhämtat sig från en otäck, långvarig förkylning/influensa och det känns väldigt skönt att ha henne tillbaks vid min sida. Och nu upptäckte jag att hon har små vita blommor på sina naglar. Cute.

Igår blev jag, E, bortrövad av mina kära vänner. Smått obehaglig men ändå underhållande händelse. Ögonbindel och lång, förvirrande resa på pakethållare. Spänning i vardagen.


Tjabbatjenahallå



Hejsanhoppsan. VI HAR FÅTT DATORER!! Så jävla nice. Och kolla vad jag hittade på den, om inte en bild på tuftuffa pingviner! Awesome shieet.

Annars så saknar jag min R hur mycket som helst och hon kan ju bara ta sig i brasan för att hon när sjuk. I MISS HER! Fast jag var där igår igen som hastigast, vågade dock inte andas ordentligt, TÄNK OM HON SMITTAR MIG!

Det ser fruktansvärt töntigt ut med halva klassen på rad i korridorerna framför varsin dator. Men man kan ju alltid känna skadeglädje över att en del klasser inte får sin förän på måndag.

Nu ska jag... Eh... Minns inte, jo juste, jag har bajsprov om 10 minuter. Blä. Men ikväll blire tårta. Nice.


RSS 2.0