Sommar och sol, livet i en bubbelpool

Cha. Fint rim på rubriken or what? Jag är stolt.

E här, känner att nån måste hålla bloggen vid liv, trots att jag inte har så mycket att säga. Men nivet, det kommer. Jag saknar min trogna Bjössenkompanjon och vän R hur jävla galet supermycket som helst och inte ett livstecken har jag hört från kvinnan sen i fredags! För allt jag vet skulle hon kunna vara misshandlad och manglad i en tvättmaskin och upphängd på någon bakgata i det skrämmande stora Götet. Men vi får ju hoppas att inte har hänt. Hon har väl bara så kul med sina andra vänner.... Buhu. Om du nu skulle se det här så skulle ett sms vara uppiggande! Inte för att jag kan svara men dock.

Själv sitter man ju i... Eh... Listerby, som ligger i närheten av Karlskrona i Blekinge (och jag som var bombis på att vi var i skåne, snacka om orienterad brud), och hälsar på min käre morfar med fru. Hursomhelst, värmen är ett faktum och jag tvekar på att ens Portugal tar den sjuka temperaturen i havet här. Helt galet.


Ooooh nu blir det kladdkaka och mjölk hör jag. Muuums. 


Jag tror egentligen inte att jag har internet, har troligen bara kopplat upp mig på grannens. Busigt. 

 


Everybody looking for something



Eh, aa jag har söta kompisar? Som... Dvärghamstrar. Träffade förövrigt ett par sådana idag, dom var inte riktigt lika gulliga som dessa.

Jajamensan det stämmer, E är tillbaka för att underhålla er en sista gång innan man beger sig i sakta mak mot... Portugal. En veckas mindre spännande fläng med bilen väntar dock innan, släktingar som ska hälsas på, ipodbatterier som ska ta slut. Amen alla har vi varit där, säg.

Annars då? Jomen, livet leker på som vanligt för bjössen och deras vänner, senaste nytt var väl tältningen på stranden som gjordes i tisdags, bjössen kan stolt meddela att inte en minut av den natten ägnades åt sweet dreams, vi var vakna all night long! Dagen därpå däckade vi däremot i min stuga efter ett antal välbehövda mackor...

Och R, hon ska ju till Gothia. Som resten av världen. Utom jag då, för jag är ju en ANINGENS coolare än alla andra. Men, som en äkta friend är jag deras största mentala stöd och support, genom tankehejning då matcherna är fett överskattade att se. Fast det hade varit kul att hänga lite i Göteborg, nivet liseberg, shopping och stek på västkusten.

Ska jag sluta babbla? Säg bara till. Innan jag avslutar bjussar jag på ännu en bild från the tältning of our lives, eller något ditåt:

Typ... 4 O'clock in the morning.



I don´t feel like dancing

Ikväll kommer Emma in till stan.
Hon kanske redan har gjort det.
Och jag sitter här hemma. Tekniskt sätt ligger jag ned. Men det var ju en ointressant faktor.
Åh så mycket jag saknar henne.
Det var jättelänge sen jag träffade henne höll jag på att säga, sa jag, men kom på att det var igår.
Anledningen till att jag sitter här hemma och alllt annat härligt folk där: mina ben bär mig inte.¨

Ja trött är jag...

Tar en favorit i repris som ni aaaaaaaldrig har sett tidigare.


Perfect time of day

Ett skepp kommer lastat...med vadå? EN REBECKA! En Rebecka kommer lastat...med vadå? JORDGUBBAR!
Japp Bjössen taggar sängplats hos Greta och jordgubbar med choklad inhandlat av ängeln själv. Kvällens planer var tänkt att spela klädpoker med killarna. Men så blev det inte, troligen.
Alla har en tendens att åka bort vid den här tiden av sommaren.
Även E ska lämna mig nu, eller imorn.

Efter små hinder som Bjössen eller snarare E råkade stöta på flöt tiden iväg åt jag vet inte var...tänk vad mycket en liten rakhyvel kan orsaka...

Nu ska vi ta och dra till Greta, vill även påminna alla att det är TYSKLAND-ARGETINA just nu!
MISSA INTE!


Japp japp det är sant vi kommer få bärbara datorer i 9:an. Datorer i grundskolan, inte helt fel.


I wanna feel real love

BJÖSSEN BLOGGAR!

Igår var vi naturligtvis och såg den efterlängtade fortsättningen på the Twilight saga, nämligen Eclipse. Sammanfattning: UNDERBART JÄVLA BÄST.

Jajamen, vi älskade den såklart, klart sevärd och det twilightfan som inte tyckte om den äre ju nått fel på. Jag menar, med Jacobs klockrena kommentarer, Edwards uppenbara skönhet och alla dessa intriger, känslostormar, fighter och spänning, för att inte tala om en kärlek så stark att man nästan kan ta på den. Lövit. Och jag menar, skådespelarna blir inte sämre direkt, prestationerna är grymma från alla håll, trots besvikelsen att Victoria spelas av en ny, vackrare men mindre Victoria-lik skådis.

Positivt också att man fick se mer av både Jasper och Rosalie som hittills hållt sig i bakgrunden, mycket nice.

Amen det var väl i korta drag vad åtminstone jag, E, tyckte och jag har en stark känsla av att R:s beskrivning inte är långt därifrån. Hon sitter btw right behind me.

Ikväll äre AFROPOWER på Iksu som gäller, det ska bli väldigt intressant då ingen av oss gjort det förr. Men äre gratis så äre. Shake that ass to me.


RSS 2.0