Solen skiner, himlen är blå

Bjössen bloggar!

Vi upptäckte just ett FENOMEN, vår statistik ser så dålig ut att den ser bra ut.
Uppdateringen har ju inte varit på topp de senaste dagarna heller.

Idag har vi umgåtts med folk på stan och även inhandlat lite nya kläder till sommaren.
Som pricken över i:et ger vädret oss ett smakprov på den underbara sommmar som väntar.
Varmt väder, klar himmel och lysande sol. Med stekarbrillerna i högsta hugg ska vi sedan ta och pallra oss iväg och ha en filmkväll med Gustav och Rasmus.
Ska imorgon ner till stan och se när våra kära vänner uppträda med både sång och dans.

Och E tar som vanligt över tangentbordet, nån måste ju spåra ut lite! Ut eller ur förresten, vettefan vad det heter... Hm. Själv åt man just en underbart god grillmiddag inkluderande en nötköttbit som var lika stor som tallriken, toppat med ett fint lagom tjockt lager tzatziki och en hel hop med potatisklyftor. Just Lovely. Och just när jag tror att jag ska sprängas dukas oemotståndliga ananasskivor och glass upp på bordet, HUR KAN MAN MOTSTÅ SÅDANT? Nä juste.

Som R redan nämnt är vädret på topp och har varit det hela veckan, vilket (om detta vore facebook) skulle gillas av alla i hela umeå. Men mentalt gillas det säkert av alla ändå. Därför bjussas nu på sommarbild från fjolåret (JAG VET vi måste fota mer!!) som vår kära vän Kaj tog runt ungefär denna tidpunkt. Fast förra året då. Och nu när vi ändå är i farten skulle vi vilja framföra en försenad Grattis-blogghälsning till henne, som då fyllde 15 bast igår, GRATTIS! ♥




Kommentarer
Postat av: kajsa

tacktack!<3

2010-05-23 @ 17:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0